RACE FOR THE CURE ROMANIA – HAPPY RUN

Înscrie-te și tu acum pe www.raceforthecure.eu/ro/

RACE FOR THE CURE este cea mai renumită cursă de informare și strângere de fonduri pentru cancerul de sân, din lume și o sărbătoare a Învingătoarelor în lupta împotriva cancerului. Desfășurat la nivel internațional, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participanți și reprezintă un prilej de a reaminti femeilor că cel mai bun tratament este prevenția, iar informarea corectă, sportul și optimismul sunt rețeta propriei sănătăți.

În data de 25-26-27 septembrie 2020 vom organiza a șasea ediție a evenimentului RACE FOR THE CURE ROMANIA, ce va avea loc simultan în 31 de țări europene, devenind cea mai mare cursă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân, la care estimăm că vor participa peste 500.000 de persoane.

RACE FOR THE CURE 2020, organizată de Fundația Renașterea și partenerii internaționali Think Pink Europe, are loc în contextul creat de pandemia COVID-19, în weekendul 25-27 septembrie, în format digital/local, în funcție de reglementările autorităților fiecărui stat care organizează această cursă.

Criza cauzată de pandemia COVID-2019 ne-a inspirat să ne unim forțele și să ducem cursa Race for the Cure la următorul nivel. Vă invităm să participați la cursa digitală Race for the Cure și să contribuiți la strângerea de fonduri pentru oferirea de investigații medicale gratuite femeilor din categorii defavorizate și creșterea gradului de conștientizare asupra prevenției și depistării precoce a cancerului de sân.

Cursa digitală Race for the Cure 2020, permite românilor care locuiesc în străinătate să susțină, prin taxa de participare, proiectele destinate sănătății femeii din România, participând la cursă în țara de rezidență.

Pentru că ne dorim să fim cu toții sănătoși și în siguranță, anul acesta înlocuim distracția din parcul Herăstrău cu plăcerea de a alerga/ne plimba pentru a susține lupta împotriva cancerului, într-una din zilele 25,26,27 septembrie, singuri sau împreună cu membri ai familiei, prieteni, colegi sau gașca de antrenamente.

Puteți să formați echipe, cu numerele de concurs având mesaje personalizate, să găsiți sponsori care să vă susțină echipa și care vor fi promovați pe platforma digitală europeană raceforthecure.eu sau puteți alege să vă înscrieți în echipele unor personalități de renume la nivel național și internațional, care s-au alăturat în număr foarte mare evenimentului Race for the Cure organizat de Fundația Renașterea în România.

În data de 27 septembrie, Andreea Esca și Amalia Năstase vor fi gazdele cursei digitale Race for the Cure Romania, ce va fi transmisă pe canalul de youtube al Fundației Renașterea. Evenimentul va fi unul cu suprize, în care vor predomina buna dispoziție, mișcarea și intervenții live ale vedetelor care în toată această perioadă vor lupta să aibă cel mai mare număr de membri înscriși în echipele lor.

Detalii despre vedetele care vor deveni căpitani de echipă la cursa Race for the Cure Romania veți putea găsi pe paginile de Facebook și Instagram ale Fundației Renașterea.

CATEGORII CURSĂ:

Alergare 5 km

Fitness Walk 3 km – plimbare pentru persoane de toate vârstele

Toți participanții la cursă pot participa la o tombolă cu premii!

Înscrierea se face pe raceforthecure.eu

TAXĂ ÎNSCRIERE în comunitatea RACE FOR THE CURE: 50 lei

Fiecare participant primește pe email un număr de concurs, imediat după finalizarea înscrierii pe platforma raceforthecure.eu.

Mai multe detalii despre competiția între echipe și situația la zi a înscrierilor, donațiilor și multe alte informații, puteți găsi pe platforma raceforthecure.eu

Vă așteptăm pe 25-26-27 septembrie să intrăm în competiție cu alte 31 state europene, pentru a sărbători sănătatea, pentru a ne distra cu prietenii și cu familia!