Brave Cut – Oferă Putere

Până acum peste 6.500 de oameni au oferit din puterea lor donând codițe pentru realizarea de peruci din păr natural. Beneficiază și tu de o perucă gratuită completând formularul de mai jos. După ce formularul tău va ajunge la noi, un reprezentant al Fundației Renașterea te va contacta pentru a discuta despre restul detaliilor, dar mai ales despre cum îți dorești să arate viitoarea ta perucă.

FORMULAR PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN PROGRAM ȘI SOLICITAREA UNEI PERUCI


Sunt de acord cu termenii și condițiile

CUM AJUNGE PERUCA LA TINE


nr-1

Completezi formularul de pe site
nr-2

Ești contactată de un reprezentat al Fundației Renașterea
nr-3

Codițele necesare sunt trimise și prelucrate în atelier
nr-4

Primesti o fotografie cu peruca pentru a verifica dacă este ce îți dorești
nr-5

Peruca ajunge la tine

SĂ NU UITĂM DE UNDE AM PORNIT


În 2008, în Belgia, asociația Think Pink a lansat proiectul de donare de păr. La începutul campaniei erau donate aproximativ 100 de cozi pe săptămâna. În prezent, numărul a ajuns la 250 de cozi pe săptămâna. Asta înseamnă că într-un interval de 7 zile, 250 de femei sunt dispuse să dea din puterea lor altor femei care au nevoie. Asta înseamnă că peste 3500 de femei, au obținut peruci din păr natural în mod gratuit.

Pe baza acestui exemplu, pe 1 octombrie 2015 a fost inaugurată campania Vieți Împletite, cu ocazia celei de-a 15-a ediții a evenimentului de “Iluminare în roz”.

Stilistul Sorin Stratulat i-a oferit tunsoarea BRAVE CUT primei donatoare din cadrul proiectului Vieți Împletite, Corina Caragea.

I-au urmat exemplul personalități precum Andreea Marin, Alice Bursuc (fashion editor revista ELLE), Iuliana Tudor sau Doina Popoviciu Dincă. Acestea au donat și au inspirat sute de femei să facă acest gest de curaj și generozitate.

În februarie 2014, prima perucă realizată în cadul acestui proiect îi este donată doamnei Popescu, care a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4.
Dacă mai aveam vreun dubiu, emoția acelui moment ne-a demonstrat cât de important este să continuăm această campanie și că părul înseamnă cu adevărat putere.

SUSŢINĂTORII CAMPANIEI


Mihaela-geoana

Mihaela Geoana
PREȘEDINTE FUNDAȚIA RENAȘTEREA
“Mulțumim tuturor persoanelor care s-au implicat până în prezent în acest proiect extraordinar și vă invităm și pe dumneavoastră să deveniți susținătorii campaniei Vieți Împletite și să vă arătați solidaritatea față de pacientele oncologice prin donații în păr sau bani!”
sorin-stratulat

Sorin Stratulat
HAIRSTYLIST ȘI SUSȚINĂTOR AL CAMPANIEI
“Avem șansa prin acest proiect să fim alături de toate femeile care trec prin tratamentul cu chimioterapie, să le încurajăm, să le arătăm că frumusețea este, în primul rând, emoție. Sunt mai mult decât mândru că, prin munca pe care o fac, prin meseria pe care o iubesc, pot trimite mai departe un mesaj de speranță. Atât eu, cât și toți ceilalți colegi din saloanele partenere proiectul Vieți Împletite, participăm activ în procesul de donație și încurajăm orice femeie să facă acest gest plin de curaj. “
andreea-esca

Andreea Esca
AMBASADOR AL FUNDAȚIEI RENAȘTEREA
Vieți Împletite este un proiect pe cât de util, pe atât de sensibil, și suntem extrem de fericiți că există multe persoane care și-au dorit să doneze păr pentru ca femei afectate de cancer să poată fi din nou încrezătoare purtând o perucă frumoasă din păr natural pe care nu și-ar fi putut-o permite fără ajutorul semenilor. Cred că ar fi un frumos dar să putem oferi un număr din ce în ce mai mare de asemenea peruci, așa că va așteptăm în continuare în saloanele partenere Fundației Renașterea dacă vă hotărâți să oferiți un pic de fericire!
Sponsori
  • metropolitan-logo
  • global-worth