Fii voluntar!

Fundația Renașterea are nevoie de sprijinul tău pentru continuarea programelor de prevenție și diagnostic precoce, a celor de suport și susținere a pacientelor aflate în tratament. Prin implicarea ta, vom: determina femeile să meargă la controale anuale, oferi gratuit analize medicale persoanelor din grupuri dezavantajate, oferi suport psihologic și moral pacienților aflați în tratament oncologic, promova un stil de viață sănătos, continua evenimentele și campaniile existente, dezvolta noi parteneriate și proiecte. Fii alături de noi!

Trimite CV și Scrisoare de intenție la adresa contact@fundatiarenasterea.ro dacă vrei să ni te alături!

Organizare de evenimente și campanii de informare și conștientizare


Conferințe de presă, evenimente de lansare proiecte, relaționare cu partenerii organizației, follow-up. Învață cum să organizezi evenimente de top de la cei mai buni specialiști!

Media


Promovare Social Media, actualizare pagini rețele sociale și website, tehnoredactare, operare pe computer, traduceri din sau în limba engleză, realizare broșuri sau materiale informative. Vino să-i cunoști pe cei mai buni specialiști din agențiile de publicitate consacrate.

Stagiu de practică


Practica de specialitate medicală în cele două centre medicale din București și a Unității Mobile. Vino în contact cu cei mai buni medici în domeniul sănătății femeii și foloseste aparatură de ultimă generație.

Produse handmade realizate de paciente


Confecționarea diferitelor obiecte handmade ce urmează să fie expuse în cadrul evenimentelor, în distribuirea materialelor informative sau în alte activități complementare. Vei lucra direct cu paciente care te vor ajuta să înveți ce înseamnă handmade, să devii creativ și inovator și să susții cauza alături de învingătoare!


Sponsori
Legal Advisers