Brave Cut – Oferă Putere

OFERĂ DIN PUTEREA TA


În ultimii ani am strâns peste 8500 codițe și am primit susținerea a peste 10.000 de oameni în demersul nostru de a susține femeile care luptă cu cancerul. Deși în unele state europene perucile sunt subvenționate de stat sau măcar parțial decontate, în România acest lucru nu este reglementat legal, așa că Fundația Renașterea împreună cu Pantene și Mega Image susțin acest obiectiv încă din 2016, dar avem nevoie și de ajutorul tău. Costul unei peruci din păr natural depășește posibilitățile multor femei, iar părul le oferă femeilor încredere și curaj.

CUM POȚI AJUTA


Ai 3 modalități prin care poți susține și tu femeile din viața noastră.

DONEAZĂ PĂR


Poate că te gândești la o schimbare de look de ceva vreme sau pur și simplu vrei să ajuți.
Donează și tu o codiță, trimitând-o prin poștă sau curier rapid către Fundația Renașterea, la adresa: Strada Virgil Pleșoianu, nr. 87, Sector 1, București.
Lungimea minimă a unei codițe este 20 cm și nu există nici un fel de restricție în ceea ce privește părul vopsit sau grosimea firului de păr.

Lista saloanelor partenere Brave Cut 

CUMPĂRĂ PANTENE DIN MEGA IMAGE


Pentru fiecare produs Pantene achiziționat din magazinele Mega Image, Pantene face o donație către Fundația Renașterea. Donațiile vor acoperi costurile de realizare a perucilor.

DONEAZĂ BANI


Chiar dacă nu poți dona păr sau nu folosești Pantene, poți ajuta. Poți susține campania Oferă Putere printr-o donație în bani. Pentru a face procedura cât mai simplă, îți punem la dispoziție 3 metode de plată:

Pentru mai multe informații despre posibilitățile de donare, poți accesa regulamentul campaniei disponibil la acest link.
Daca știi pe cineva care are nevoie de o perucă o poate face completând formularul de aici.

SUSŢINĂTORII CAMPANIEI


Mihaela-geoana

Mihaela Geoana
PREȘEDINTE FUNDAȚIA RENAȘTEREA
„Mulțumim tuturor persoanelor care s-au implicat până în prezent în acest proiect extraordinar și vă invităm și pe dumneavoastră să deveniți susținătorii campaniei Vieți Împletite și să vă arătați solidaritatea față de pacientele
oncologice, prin donații în păr sau bani!”
sorin-stratulat

Sorin Stratulat
HAIRSTYLIST ȘI SUSȚINĂTOR AL CAMPANIEI
“„Avem șansa prin acest proiect să fim alături de toate femeile care trec prin tratamentul cu chimioterapie, să le încurajăm, să le arătăm că frumusețea este, în primul rând, emoție. Sunt mai mult decât mândru că, prin munca pe care o fac, prin meseria pe care o iubesc, pot trimite mai departe un mesaj de speranță. Atât eu, cât și toți ceilalți colegi din saloanele partenere proiectului Vieți Împletite, participăm activ în procesul de donație și încurajăm orice femeie să facă acest gest plin de curaj.”
andreea-esca

Andreea Esca
AMBASADOR AL FUNDAȚIEI RENAȘTEREA
„Vieți Împletite este un proiect pe cât de util, pe atât de sensibil, și suntem extrem de fericiți că există multe persoane care și-au dorit să doneze păr pentru ca femei afectate de cancer să poată fi din nou încrezătoare purtând o perucă frumoasă din păr natural pe care nu și-ar fi putut-o permite fără ajutorul semenilor. Cred că ar fi un frumos dar să putem oferi un număr din ce în ce mai mare de asemenea peruci, așa că vă așteptăm în continuare în saloanele partenere Fundației Renașterea dacă vă hotărâți să oferiți un pic de fericire!”

SĂ NU UITĂM DE UNDE AM PORNIT


În 2008, în Belgia, asociația Think Pink a lansat proiectul de donare de păr. La începutul campaniei erau donate aproximativ 100 de cozi pe săptămână. În prezent, numărul a ajuns la 250 de cozi pe săptămână. Asta înseamnă că într-un interval de 7 zile, 250 de femei sunt dispuse să dea din puterea lor altor femei care au nevoie. Până astăzi, peste 180 de femei au beneficiat de peruci din păr natural în mod gratuit.

Pe baza acestui exemplu, pe 1 octombrie 2015 a fost inaugurată campania Vieți Împletite, cu ocazia celei de-a 15-a ediţii a evenimentului de „Iluminare în roz”.

Stilistul Sorin Stratulat a tuns-o pe prima donatoare din cadrul proiectului Vieți Împletite, Corina Caragea.

I-au urmat exemplul personalități precum Andreea Marin, Alice Bursuc (fashion editor revista ELLE), Iuliana Tudor sau Doina Popoviciu Dincă. Acestea au donat și au inspirat sute de femei să facă acest gest de curaj și generozitate.

În februarie 2014, prima perucă realizată în cadrul acestui proiect îi este donată doamnei Popescu, care a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4.
Dacă mai aveam vreun dubiu, emoția acelui moment ne-a demonstrat cât de important este să continuăm această campanie și că părul înseamnă cu adevărat putere.

Regulamentul campaniei.


Sponsori
Legal Advisers