Alte afecțiuni

CAMPANII DE PREVENȚIE ȘI DIAGNOSTIC PRECOCE

Hepatita C este una dintre cele mai silențioase boli, cu simptome ușor de trecut cu vederea și puse pe seama stilului de viață. De aceea, de multe ori este diagnosticată în stadii grave, când afectează iremediabil ficatul prin ciroză. Completează testul de prescreening pentru a afla în ce măsură poți suferi de Hepatita C fără să știi încă și poți beneficia de un voucher pentru o testare gratuită la Centrul Medical de Excelență Renașterea. Întrebările se referă la cele mai frecvente situații în care se poate produce infectarea cu virusul hepatitic C.

Informații suplimentare: aici și aici.

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0756 713 653 sau la cmerenasterea@gmail.com.

Informații suplimentare: facebook.com/stophepatita.

Conform Legii 677/2011 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu toate modificările și completările ulterioare, prin completarea acestui formular îmi exprim expres și neechivoc consimțământul cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal furnizate în baza acestuia, inclusiv starea de sănătate, în scopuri relative la prestări de servicii de sănătate, scopuri statistice, cercetare științifică și/sau de marketing, precum și cu privire la dezvăluirea datelor către orice persoană implicată în realizarea scopurilor indicate. Am luat cunoștință de faptul că pot exercita toate drepturile prevăzute de Legea 677/2011 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu toate modificările și completările ulterioare, în mod special următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a mă adresa justiției. Am luat la cunoștință că Fundația Renașterea este operator de date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracer Personal, sub numărul 1945.