Centrul de Diagnostic Renașterea

CENTRUL DE DIAGNOSTIC RENAȘTEREA ȘERBAN VODĂ


Va anuntam ca momentan Centrul de Diagnostic Renasterea – Serban Voda este INCHIS.

Toti medicii consulta in Centrul Medical de Excelenta Renasterea– str. Virgil Plesoianu, nr. 87 – sector 1, zona Pta. Domenii, unde va asteptam pentru investigatii ginecologice, senologice si imagistice cu aparatura de ultima generatie pentru diagnosticare si monitorizare de inalta calitate.

Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Policlinica cu plată nr 3 din Bucureşti, a inaugurat în noiembrie 2003 Centrul de Diagnostic RENAŞTEREA. Centrul are o puternică valoare socială (prețurile sunt semnificativ mai mici față de alte clinici private și se lucrează cu CASMB pentru anumite investigații medicale), fiind dedicat în special femeilor cu posibilităţi materiale reduse şi este dotat cu aparatură medicală performantă.

Până în luna octombrie 2015 au fost investigate peste 34.000 de femei din București și din țară, s-au făcut 29.900 de mamografii, 19.000 de ecografii, iar un număr de 3.260 de persoane au fost diagnosticate cu cancer de sân.

Misiunea acestui Centru este de a furniza consultaţii şi mamografii pentru detectarea cancerului de sân şi de a dezvolta un program de depistare precoce a acestei maladii. La acest centru se pot efectua consultații, ecografii și mamografii pentru diagnosticarea cancerului de sân. Centrul de Diagnostic Renaşterea beneficiază de experienţa unor binecunoscuţi medici oncologi şi radiologi.

Nr. crt.

INVESTIGATII

PRET (lei)

Bilateral Unilateral
1. Mamografie – lei – lei
2. Ecografie – lei – lei
3. Consult – lei – lei
4. Reconsult (in interval de o luna de la consult) – lei – lei

Program Centrul de Diagnostic Renasterea  

Program medici Serban Voda:

Dr. Florea Mirela – 

Dr. Folescu Claudia – 

Dr. Popescu Gabriela – 

Dr. Constantinica Victor – 

Dr. Hanna Adrian – 

CONTACTAdresa: Calea Şerban Vodă, numărul 211, sector 4, Bucureşti.
Telefon programări: (021) 335 68 71 (de luni până vineri între orele 10.00-18.00)
Email: centrulrenasterea@gmail.com


Sponsori
Legal Advisers