Broșuri unitatea mobilă

Centrul de Informare Renaşterea


Pe data de 9 mai 2003 a fost inaugurat, în cadrul Institutului Oncologic Bucureşti, Centrul de Informare Medicală pentru pacienţi şi familiile lor. În acest centru se pot obţine informaţii despre prevenirea şi depistarea precoce a cancerului de sân, ca şi date de ultimă oră despre schemele terapeutice folosite în cazul bolii canceroase.

Centrul oferă broşuri informative despre prevenţie şi tratament, precum şi posibilitatea consultării revistelor şi literaturii de specialitate aflate în biblioteca acestuia, acces Internet la paginile celor mai prestigioase instituţii medicale din lume, întâlniri cu medicii Institutului Oncologic, grupuri de sprijin psihologic pentru persoanele diagnosticate cu cancer şi pentru familiile lor. Peste 9.000 de pacienți au vizitat centrul în perioada mai 2003 – septembrie 2010.
Tot în cadrul Institutului Oncologic Bucureşti, în primăvara anului 2004, Fundaţia Renaşterea a amenajat o bibliotecă destinată medicilor şi studenţilor care se pregătesc în domeniul oncologic.

Adresa centrului: Şoseaua Fundeni, nr. 252, sector 2, Bucureşti.
Telefon: +40(21)240 30 40/1101
E-mail: contact@fundatiarenasterea.ro


Sponsori
Legal Advisers