Race for the Cure – 2022

Cea mai mare cursă caritabilă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân va avea loc din nou cu prezență fizică, pe 5 iunie, într-o zi cu o însemnătate foarte mare pentru pacienții oncologici din România – Ziua Națională a Supraviețuitorilor de Cancer, având punct de Start/Sosire Stadionul Tineretului Iolanda Balaș Söter. Începînd din acest an, prima zi de duminică din luna iunie este marcată ca Zi Națională a Supraviețuitorilor de Cancer.

În anul 2019, ultimul an în care Fundația Renașterea a organizat în format fizic Race for the Cure România,  au participat peste 4.100 de persoane, dintre care circa 1.200 au fost copii, elevi și studenți și 120 de paciente diagnosticate cu cancer.

La edițiile digitale ale cursei Race for the Cure România, din 2020 si 2021 s-au înscris 2.461 de participanți și tot atâtea teste medicale gratuite au fost oferite femeilor vulnerabile, la Centrul Medical de Excelență Renașterea din București și prin intermediul Unității Medicale Mobile Renașterea.

Fondurile strânse cu ocazia cursei Race for the Cure Romania din 5 iunie 2022, vor fi folosite pentru a oferi investigații medicale gratuite femeilor vulnerabile. 1 înscriere = 1 test medical gratuit.

  • Traseu Race for the Cure 2022Traseu Race for the Cure 2022

Sponsori
Legal Advisers