Race For The Cure 2021

Inscrie-te si tu acum AICI

Despre Race for the Cure

Race for the Cure® este cel mai mare eveniment sportiv-caritabil din Europa dedicat Sănătății Femeii.  Ajută ONG-urile care luptă împotriva cancerului la sân  să strângă fonduri și să crească gradul de conștientizare asupra importanței prevenției și depistării precoce a cancerului de sân. In Europa, anual sunt diagosticate 500.000  noi cazuri și 125.000 de femei pierd lupta cu boala. De aceea, fondurile strânse prin acest eveniment sunt de o importanță vitală.

Rămâi în siguranță, rămâi conectat

Anul trecut, în ciuda restricțiilor COVID-19, am demonstrat că  împreună suntem mai puternici. Zeci de mii de oameni s-au înscris, au alergat și s-au plimbat în orașul lor cu familia, colegii și prietenii. Am fost copleșiți de susținerea arătata față de cauza noastră, a luptei împotriva cancerul de sân din 32 de țări din Europa.

Mai puternici împreună

Și anul acesta, în unele țări, putem avea restricții legate de organizarea unor curse cu participare numeroasă în format fizic, dar ne putem organiza în grupuri mici, conform reglementărilor în vigoare. Le putem arăta comunităților noastre că suntem mai puternici împreună și că vom continua să susținem lupta împotriva cancerul de sân. Pandemia a anulat multe momente importante în viețile noastre, dar misiunea noastră nu a fost anulată și nici cursa Race for the Cure.

#RFTC2021

Împărtășește bucuria de a participa cu prietenii tăi, într-un mod distractiv și personalizat. Împărtășește link-ul pe pagina ta printr-un email sau pe social media și invită persoane să participe sau să îți sponsorizeze echipa! Împărtășește imagini sau video de la antrenamente în social media utilizând hashtag-ul nostru #RFTC2021 și inspiră și alți oameni să participe. Rămâi implicat, împărtășește distracția și susține sănătatea femeilor din Europa!

Susținerea ta este vitală

În orice moment, poți adăuga noi membri în echipa ta sau poți invita prietenii pentru a dona echipei tale în mod direct. Sumele strânse din taxele de înscriere și din donații se duc către organizațiile caritabile participante.


Sponsori
Legal Advisers