Previziuni 2021

Ca toata lumea ne dorim ca lucrurile sa reintre pe fagasul normal si in acest sens speram ca Race for the Cure 2021 sa se desfasoare in aer liber, asa cum s-a intamplat ani de-a randul.

Desi Race for the Cure – cursa digitala a fost bine primita in randul sustinatorilor nostri anul trecut, speram ca anul acesta sa ne intalnim face-to-face sustinatorii traditionali si sa celebram impreuna viata, izbanda in fata afectiunilor oncologice cu si pentru invingatoarele noastre in lupta cu cancerul.

Speram sa ne revedem in locatia deja cunoscuta, in parcul Herastrau, sa ne bucuram de vreme frumoasa, sa impartasim experiente folositoare si sa petrecem timp de calitate impreuna.

Sponsorilor care ne-au sprijinit de-a lungul anilor in demersurile noastre pentru Sanatatea Femeii se alatura in acest an Expodom.ro care ne ofera un pavilion pliabil pentru a ne intampina oaspetii intr-un spatiu propice inaintea startului si dupa cursa.

Multumim Expodom pentru pavilionul oferit, multumim pentru ca ne sunteti alaturi sustinandu-ne activitatea.

Speram sa ne revedem cu bine, la startul cursei Race for the Cure in toamna acestui an.