Race for the Cure – Happy Run

Inscrie-te si tu acum pe BLT.ro!

RACE FOR THE CURE este o sarbatoare a Invingatoarelor in lupta impotriva cancerului si cea mai renumita cursa de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san, din lume. Desfasurat la nivel international, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participanti si reprezinta un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul sunt reteta propriei noastre sanatati.

In data de 29 septembrie 2019 vom organiza a cincea editie a evenimentului HAPPY RUN – RACE FOR THE CURE ROMANIA , ce va avea loc simultan in 16 orase europene, devenind cea mai mare cursa internationala destinata promovarii sanatatii femeii si luptei impotriva cancerului de san.

HAPPY RUN – RACE FOR THE CURE ROMANIA, editia a cincea, organizata de Fundatia Renasterea, are loc pe 29 sepembrie, in  parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle incepand cu ora 8.00, astfel:

Eveniment unic, ce imbina alergarea, plimbarea, muzica si voia buna, HAPPY RUNRACE FOR THE CURE se adreseaza intregii familii care se poate bucura de atmosfera vesela creata de:

 CATEGORII CURSA: 

TRASEU: 

Start – Sosire: Parcul Herastrau / Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Maresal Prezan, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

PREMII:

Toti participantii la cursa pot participa la o tombola cu premii! Inscrierea se face pe BLT.ro

TAXA INSCRIERE in comunitatea RACE FOR THE CURE:

Fiecare participant primeste un kit (un tricou si un numar de participare), apa (doua puncte de hidratare pe traseu) si o medalie la terminarea cursei.

Kitul de participare poate fi ridicat de la sediul Fundatiei Renasterea (strada Virgil Plesoianu nr. 87, sector 1, Bucuresti), in perioada 23-27 septembrie, in intervalul orar 10.00-18.00.

Poti opta si pentru primirea kit-ului prin curier, odata cu inscrierea electronica (costul transportului se adauga la taxa de inscriere in comunitatea RACE FOR THE CURE).

Fa-ti o echipa de minim 10 persoane si participa la competitia intre echipe pentru cea mai numeroasa, galagioasa, amuzant costumata, originala sau inimoasa echipa. Daca esti capitanul echipei, vei participa gratuit la cursa si vei primi gratuit kitul capitanului.

Inscrierile si ridicarea kit-urilor: 

Te asteptam pe 29 septembrie sa intram in competitie cu alte 16 orase europene, pentru a sarbatori sanatatea, pentru a ne distra cu prietenii si cu familia!

Evenimentul se desfasoara sub patronajul Administratiei Prezidentiale, Ambasadei Italiei la Bucuresti si este sustinut de Ministerul Sanatatii, Ministerul Tineretului si Sportului, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.


Sponsori
Legal Advisers