Race for the Cure – Happy Run

Inscrie-te si tu acum pe BLT.ro!

RACE FOR THE CURE este o sarbatoare a Invingatoarelor in lupta impotriva cancerului si cea mai renumita cursa de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san, din lume. Desfasurat la nivel international, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participant si reprezinta un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul, sunt reteta proprieinoastre sanatati.

RACE FOR THE CURE ROMANIA – HAPPY RUN, editia a patra, organizata de Fundatia Renasterea, are loc pe 9 iunie, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle incepand cu ora 8.

Eveniment unic, ce imbina alergarea, plimbarea, muzica si voia buna, RACE FOR THE CURE – HAPPY RUN se adreseaza intregii familii care se poate bucura de atmosfera vesela creata de:

CATEGORII CURSA:

TRASEU:

Start – Sosire: Aleea Cariatidelor – Bdul Constantin Prezan- Arcul de Triumf – Piata Presei Libere – Coloana Monument – Insula Trandafirilor – Bdul Aviatorilor – Statuia Charles de Gaulle.

PREMII:

Toti participantii la cursa pot participa la o tombola cu premii!

TAXA INSCRIERE in comunitatea RACE FOR THE CURE:

Fiecare participant primeste un kit (un tricou si un numar de participare), apa (doua puncte de hidratare pe traseu) si o medalie la terminarea cursei.

Kitul de participare poate fi ridicat de la sediul Fundatiei Renasterea (strada Virgil Plesoianu nr. 87, sector 1, Bucuresti), in perioada 4-8 iunie, in intervalul orar 10-18.

Poti opta si pentru primirea kit-ului prin curier, odata cu inscrierea electronica (costul transportului se adauga la taxa de inscriere ).

Daca vrei sa participi cu echipa, scrie-ne pe fundatiarenasterea@gmail.com. Fa-ti o echipa de minim 10 persoane si participa la competitia intre echipe pentru:

Daca esti capitanul echipei, vei participa gratuit la cursa, si vei primi kitul capitanului.

Te asteptam pe 9 iunie sa sarbatorim sanatatea, sa ne distram cu prietenii si familia!