Race for the Cure – Happy Run

Inscrie-te si tu acum pe BLT.ro!

RACE FOR THE CURE este o sarbatoare a Invingatoarelor in lupta impotriva cancerului si cea mai renumita cursa de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san, din lume. Desfasurat la nivel international, RACE FOR THE CURE a ajuns la peste 150 de curse, cu peste 1.6 milioane de participant si reprezinta un prilej de a reaminti femeilor ca cel mai bun tratament este preventia, iar informarea corecta, sportul si optimismul, sunt reteta proprieinoastre sanatati.

RACE FOR THE CURE ROMANIA – HAPPY RUN, editia a treia, organizata de Fundatia Renasterea, are loc pe 10 iunie, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle incepand cu ora 8.

Eveniment unic, ce imbina alergarea, plimbarea, muzica si voia buna, RACE FOR THE CURE – HAPPY RUN se adreseaza intregii familii care se poate bucura de atmosfera vesela creata de:

CATEGORII CURSA:

TRASEU:

Start – Sosire Parcul Herastrau / Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Maresal Prezan, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

PREMII:

Toti participantii la cursa pot participa la o tombola cu premii!

TAXA INSCRIERE in comunitatea RACE FOR THE CURE:

Fiecare participant primeste un kit (un tricou si un numar de participare), apa (doua puncte de hidratare pe traseu) si o medalie la terminarea cursei.

Kitul de participare poate fi ridicat de la sediul Fundatiei Renasterea (strada Virgil Plesoianu nr. 87, sector 1, Bucuresti), in perioada 7-9 iunie, in intervalul orar 10-20.

Poti opta si pentru primirea kit-ului prin curier, odata cu inscrierea electronica (costul transportului se adauga la taxa de inscriere ).

Fa-ti o echipa de minim 10 persoane si participa la competitia intre echipe pentru:

Daca esti capitanul echipei, vei participa gratuit la cursa, si vei primi kitul capitanului.

Te asteptam pe 10 iunie sa sarbatorim sanatatea, sa ne distram cu prietenii si familia si sa cantam cu HOLOGRAF!

Abonează-te la newsletter

Termeni și condiții