KPMG Legal – Toncescu și Asociații

KPMG Legal – Toncescu și Asociații, societatea de avocatură afiliată KPMG în România oferă servicii complete și integrate prin intermediul unui mix adecvat de avocați care combină experiența practică și academică valoroasă cu cunoștințele de neegalat din domeniu.

Fiind o societate de avocatura cu traditie in Romania de tip full-service, KPMG Legal – Toncescu și Asociații acorda asistenta juridica intr-o gama larga de domenii precum: Corporate & Commercial, M&A, Banking & Finance, Real Estate, Litigation & Arbitration, dreptul muncii, IP, IT, GDPR.

Echipa KPMG Legal – Toncescu și Asociații include specialiști de top si a demonstrat o abordare axata pe client, scopul sau fiind acela de a se asigura că le sunt prezentate clienților soluții de care au nevoie rapid, într-o manieră eficientă și receptivă la nevoile acestora de business. De asemenea, KPMG Legal  – Toncescu și Asociații acordă o importanță deosebită susținerii organizațiilor non-profit, prin acordarea de asistență pro bono și implicarea activă în proiecte având scop caritabil.