Iluminare in Roz – 2019

Pe 1 octombrie 2019, Fundaţia Renaşterea a organizat a 19-a ediţie „Iluminare în roz” – simbol al luptei impotriva cancerului de sân, sarbatorind 18 ani de activitate dedicata campaniei pentru Sanatatea Femeii. Lumina Roz a fost declansata de fondatoarele Fundatiei Renasterea, Mihaela Geoana – Presedinte si Cristiana Copos – Vicepresedinte.

Acest eveniment a avut loc în cadrul proiectului ReFEMOncoRO 111379.

Printre cei 200 de invitaţi de marcă s-au regăsit personalitati din lumea culturala, medicala, reprezentanti ai societatii civile, oameni de afaceri, autoritati publice locale si centrale, printre care se numara: Sorina Pintea – Ministrul Sanatatii, Petre Daea – Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Diana Loreta Paun – Consilier de Stat – Presedintia Romaniei, Attila Laszlo – Presedintele Comisiei pentru Sanatate din Senatul Romaniei si prietenii Fundatiei Renasterea: Iuliana Tudor, Grigore Lese, Niculina Stoican, Elise Stan, Dana Deac, Sonia Argint, Adelina Pestritu, Iuliana Marciuc, si multi altii.

Conducerea Fundatiei Renasterea – Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Andreea Mihai, Amalia Nastase, Adriana Cazacu si ambasadorul Andreea Esca – au fost gazdele unei seri dedicate aniversarii  celor 18 ani de activitate a Fundatiei, intr-o nota specific romaneasca, prin savoarea produselor autohtone, a vinului si a muzicii traditionale.

Seara a continua cu vizionarea filmului aniversar Renasterea si acordarea diplomelor de recunostinta pentru: Iulian Bobirnearedactor sef Trinitas TV, pentru realizarea filmului aniversar al Fundatiei Renasterea, Dnei Carmen DobrotaDirector AM POCA, pentru implicarea in Campania pentru Sanatatea Femeii si sustinerea oferita in implementarea proiectului ReFEMOncoRO 111379 si Dlui DAN MIHAI MARIUSDirector General INSP pentru implicarea in Campania pentru Sanatatea Femeii si profesionalismul echipei INSP in implementarea proiectului ReFEMOncoRO 111379.

„Anul 2019 reprezinta pentru noi un prilej de mare bucurie si mandrie, sarbatorind 18 ani de la infiintarea proiectului meu de suflet, Fundatia Renasterea. Eu si colegele din conducerea Fundatiei suntem foarte mandre ca astazi, la majorat, rezultatele activitatii noastre neintrerupte in Campania destinata Preventiei si Depistarii Precoce a Cancerului de San, demonstreaza faptul ca mii de romance au avut posibilitatea sa lupte pentru viata lor si sa isi redobandeasca sanatatea. De aceea, an de an, prin Iluminarea in roz,  le reamintim femeilor faptul ca, prin controlul medical anual, cancerul poate fi invins ” a declarat Mihaela Geoană, Presedintele Fundatiei Renasterea.

• Iluminare - 2019Iluminare - 2019
  • Iluminare in Roz 2019Iluminare in Roz 2019