Sponsori și susținători

Află mai multe despre cei care fac multe

Împreună putem face multe Fara partenerii nostri, nu am putea face tot ceea ce realizam in prezent: preventie si diagnosticare precoce, educatia sanatatii si a unui stil de viata sanatos, screening, suport psihologic, masuri care vin in sprijinul pacientelor in etapa de tratament. Generozitatea lor si efortul sustinut ne permit sa tindem catre misiunea organizatiei: eradicarea cancerului.

Sponsori Gold

Carrefour

Carrefour este unul dintre partenerii pe termen lung ai Fundatiei Renasterea in sustinerea activitatilor si proiectelor in domeniul sanatatii femeii.
McCann Bucharest

Alaturi de Fundatia Renasterea de peste 15 ani, Mccann Bucharest sustine campaniile de succes prin profesionalism.
Novartis Oncology

Novartis Oncology sustine programele pentru sanatatea femeii prin cresterea constientizarii asupra importantei preventiei si depistarii precoce.
Abbvie

Abbvie sustine campaniile de awareness in domeniul sanatatii femeii si nu numai, fiind alaturi de Fundatia Renasterea in identificarea posibilitatilor de finantare.

Partenerii noștri și-au propus să facă bine făcând business. Prin activități de marketing destinate unei cauze, sponsorizare de evenimente, acțiuni filantropice, implicarea în comunitate și puterea voluntariatului, aceste companii au definit mișcarea împotriva cancerului la sân și vor continua să o facă până când vom reuși să punem capăt acestei afecțiuni teribile.

Pfizer OncologyBTCatenaMullen Lowe

Susținători

World ClassVittelHariboPerrierCornyCity GrillLuxtenEstee LauderRamadaVinarteZimbriaEventuresRocheRaiffeisenTelekomLiceu ICHBLiceul Jean MonnetScoala LauderABRC

Partener Media