Sponsori și susținători

Fără partenerii noștri, nu am putea face tot ceea ce realizam în prezent: prevenție și diagnosticare precoce, educația sanatății și a unui stil de viață sănătos, screening, suport psihologic, măsuri care vin în sprijinul pacientelor în etapa de tratament. Generozitatea lor și efortul susținut ne permit să tindem către misiunea organizației: eradicarea cancerului. Împreună putem face multe.

Sponsori Gold

Carrefour

Carrefour este unul dintre partenerii pe termen lung ai Fundatiei Renasterea in sustinerea activitatilor si proiectelor in domeniul sanatatii femeii.
McCann Bucharest

Alaturi de Fundatia Renasterea de peste 15 ani, Mccann Bucharest sustine campaniile de succes prin profesionalism.
Novartis Oncology

Novartis Oncology sustine programele pentru sanatatea femeii prin cresterea constientizarii asupra importantei preventiei si depistarii precoce.
Abbvie

Abbvie sustine campaniile de awareness in domeniul sanatatii femeii si nu numai, fiind alaturi de Fundatia Renasterea in identificarea posibilitatilor de finantare.

Partenerii noștri și-au propus să facă bine făcând business. Prin activități de marketing destinate unei cauze, sponsorizare de evenimente, acțiuni filantropice, implicarea în comunitate și puterea voluntariatului, aceste companii au definit mișcarea împotriva cancerului la sân și vor continua să o facă până când vom reuși să punem capăt acestei afecțiuni teribile.

Pfizer OncologyBTCatenaMullen Lowe

Susținători

World ClassVittelHariboPerrierCornyCity GrillLuxtenEstee LauderRamadaVinarteZimbriaEventuresRocheRaiffeisenTelekomLiceu ICHBLiceul Jean MonnetScoala LauderABRC

Partener Media